lines
Over Boengi

Experten op je werf met een luisterend oor

Een team van gepassioneerde mensen die belang hechten aan respect, welzijn, autonomie, flexibiliteit, enthousiasme en heldere communicatie; dat zijn de Boengianen. Gekoppeld met een grote dosis expertise en ervaring over alles wat met werven te maken heeft, haal je met een Boengiaan steeds een echte klasbak in huis.

Waar wij voor staan

Respect

Een Boengiaan kent het verschil tussen zelfvertrouwen en arrogantie en weet de juiste manieren aan de dag te leggen. We oordelen niet en behandelen iedereen gelijk. Zo zorgen we voor een aangename werksfeer voor gelijk wie.

Autonomie

Een Boengiaan grijpt het werk met beide handen en werkt het zelfstandig af. We geven onze mensen de nodige verantwoordelijkheid, flexibiliteit en het vertrouwen om hun werk zelfstandig uit te voeren. Goed voor ons, maar ook voor onze klanten die hun Boengiaan niet bij het handje moeten houden.

Communicatief

Een Boengiaan weet wanneer hij moet spreken, maar ook wanneer te luisteren. Communicatie en openheid zijn voor ons must-have soft skills. Door vragen te stellen leren we continu bij en door onze mond op de juiste momenten open te trekken, verbetert ons teamwork. En daar wordt iedereen beter van.

Enthousiasme

Een Boengiaan smijt zich altijd voor de volle 100 procent. Voor alles dat de moeite is, moet je werken. Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succesvolle en langdurige samenwerkingen zowel met onszelf als met onze klanten.

Bedachtzaam

Een Boengiaan denkt steeds twee keer na. We zijn dan wel een hands-on team, dat betekent niet dat we blindelings ergens aan beginnen. ‘Bezint eer ge begint’ zeggen ze wel eens, dus gaan we eerst luisteren, analyseren en het beste plan van aanpak uitwerken.

Creatief

Een Boengiaan denkt niet in hokjes. Open-minded en out-of-the-box, we gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Als we daar wat creativiteit aan de bak voor moeten leggen, geen probleem. Wat we anders of extra moeten doen om het succes te maximaliseren, doen we graag.

lines
Drie mensen wandelen door een bouwwerf met fluovesten

lines

Hoe Boengi ontstond

Bogaerts Engineering – Boengi voor de vrienden – ontstond in 2001 toen Kris Bogaerts van een klant de vraag kreeg om veiligheidscoördinatie aan te bieden voor gsm-antenne-projecten. Zelf was hij al twee jaar aan de slag als consultant waaronder bij Proximus.

Van veiligheidscoördinatie tot multidisciplinair bureau

Vanuit die ene opdracht groeide Boengi gestaag en organisch uit tot het bedrijf van vandaag. Aan veiligheidscoördinatie voegden we verwante diensten toe zoals plaatsbeschrijvingen en projectbeheer. Voor onze klanten en de markt zijn we een vaste waarde.

Met aandacht voor onze mensen

Een bitterharde groeimentaliteit is nooit deel geweest van Boengi. Een fijne werkomgeving voor onze mensen is dat wel. Hun succes is immers dat van ons. Daarom zorgen we dat ze zich in volle vrijheid kunnen ontplooien. Dat resulteert in een hecht team van Boengianen die er met volle goesting voor gaan.

Life@Boengi

Toekomstige Boengianen komen terecht in een top team van klasbakken met hoog James-Bond- of Beyoncé-gehalte. In ons team zetten we in op respect, willen we je stimuleren om grenzen te verleggen en doen we extra inspanning om je te ondersteunen. Dat vinden we belangrijker dan een hippe pingpongtafel of gratis veggie-snacks (hoewel we dat ook op tijd en stond voorzien). Bij ons krijg je:

Flexibiliteit

Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid om je werk zelf in te vullen. Dit uiteraard steeds in dribbelpas met onze klanten.

Verantwoordelijkheid

Initiatief en je verantwoordelijkheid nemen, klinkt logisch, maar is dat niet altijd. Bij Boengi vinden we het de normaalste zaak van de wereld.

Opleidingen

Jouw kennis is onze kennis. Je krijgt van ons voldoende mogelijkheden om je expertise uit te breiden. Dat doen we soms samen in groep of op je eentje.

Plezier

De boog moet niet altijd gespannen staan. We maken voldoende ruimte voor plezier zoals etentjes met collega’s en teambuildings. Zo zorgen we dat iedereen zich Boengiaan voelt.

Contacteer ons

koffie@boengi.be

Kapelsesteenweg 60
2930 Brasschaat